Yes-r: Actueel vandaag


Dit was het landje aan de zee, verstandig en gedwee, Beleefde ieder zijn idee op zijn manier dat was oké Maar dat kan nu niet meer, ervaring nu die leert, Dat wie er praat, die incasseert, dat heeft de dood van hem ons onverhoopt geleerd En we beseffen, dat je niet kan zeggen wat je wilt, Maar dit weerleggen we door toch nog door te rappen En ik kijk in de ogen van het kind, is hij dan voorgelogen, dat hij denkt dat het geloven liefde schenkt Maar ik beloof je in, de toekomst die nu komen gaat, Mag je blijven dromen duurt nog even voor dit overgaat Liefde dat zal komen, zolang je ervoor openstaat, Dus vecht ik met demonen, extremisten en hun open haat Want dit moet samen, Nederlanders, Marokkanen, Even angst, zeker schamen, diep beland, bekeek de schade Gevaar van rechts, extremen claimen de Islam, Gewone volk zit ertussen, t is niet uit onze naam refrein: Want het is actueel vandaag, Krijg ik dan morgen antwoord op mijn vraag? Zouden de Imam of de Rabijn over een tijd verenigd zijn? Krijg ik dan weer een rel of haat, Als ik vertel waar het op staat. Hij of zij die heilig leeft werpt de eerste steen. Nou vertel me wat je weet van de islam? Suikerfeest, de ramadan onze moskeen en imaams Dus je vraagt jezelf af wat de islam eigenlijk is, maar de woede die heerst ,maakt je uitermate pist je ogen veraden je weer en het,komt er op neer, iedere marokkaan is, en een moslim met een baard wordt gezien als extremist Het hele land staat op ze kop maar de burgers zijn nog niet wakker, doe je televisie aan of zet je radio wat harder, makker geef het maar toe is dit nog nederland van toen, want vele van die mensen doen alsof je mening niet meer doet Dus luister goed : de moord op theo is door iedereen gevoeld, HET SLECHTE BEELD die kan ik je nu besparen ik kom hier om te spreken en jou te laten weten, mijn geloof betekent vrede, het leert me juist te leven met vrede voor me mede het verleden te vergeten en me richten op het heden, voor we duiken in de mist, vergeet de duivel luister dit heb respect voor iedereen en respecteer wat ieder is, want iedereen heeft ze geloof maar we delen geschiedenis EN OMDAT IK LIEVER MIX IS DIT EEN TRACK DIE DAN WAT DIEPER IS Wat dieper is! refrein

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.