One thought on “Moeder Aarde roept ons

  1. Ik ben een deel/wezen/kind van Moeder Aarde en als ik mijn leven met tevreden en dankbare gedachten kan vervullen zal zij blij zijn met mij net als mijn eigen ouders.Ik ga niet klagen over klimaat of honger of whatever want daar wordt zij niet vrolijker van want ik lach met haar net als mijn eigen Moeder en we hebben een goede relatie en dat doet haar goed een tevreden kind te hebben en daardoor heelt zij mij en ik haar.Een gen-eratie die oorlog haat brengt geen vrede,liefs John.

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.