Poly amorie


“Eén om mee te schrijven, één om mee te vrijen, één om mee te praten”

… tegenwoordig noemen ze dat poly-amorie of zoiets. Ik heb het opgegeven, om de volledige perfectie aan nummer 1 op te hangen. Met hartsvriendinnen kan ik op verschillende niveau’s omgaan, verschillende gradaties en vormen van intimiteit: diepgaande gesprekken, tedere knuffels, heftige sex… Maar zelfs al zouden al die gewenste aspecten met toverlijm aaneen geplakt kunnen worden tot de bruid van Frankenstein, dan nog zijn wij mensen veranderlijk, en past het mooie plaatje van toen niet meer bij de realiteit van morgen.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.