Droom: Steampunk Golem


Steampunk_Golem_by_AltherikBlackIk was bezig een steampunk-golem te programmeren….aan de hand van een afbeelding die ik van het wezen had, kon ik de verschllende onderdelen laten bewegen als ik in de juiste volgorde de corresponderende plekken op de afbeelding aanraakte.

Dit ging me moeizaam af, het lukte me niet om de juiste volgorde te vinden, de diverse onderdelen te synchroniseren, waardoor het wezen nauwelijks in de juiste richting te manouvreren was.

Ondertussen was er op het rerrein van alles gaande: een soort kunstenaars markt met van alles, onder andere een schilder die werkte met mismacht patchwork, en een freakshow van een man die zelf verschillende lichaamsdelen miste (een oor, wenkbrauwen, haren)

Ik werd verschillende momenten wakker van de drukte, maar als ik in slaap viel kwam ik weer in de hectische droom!

Thema’s: mismatch patchwork, golem-frankensteins monster?, geen controle kunnen krijgen over het esoterische proces, gevoel van onvermogen en twijfel (waar ben ik in godsnaam mee bezig?)

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.