Workshop astrologie van de ziel


Ik had al eerder meegemaakt hoe Ellen de verbinding maakte tussen astrologie en sjamanisme, deze keer werkte ze met een ander samen.

Vandaag was ik niet fit, het kostte me extra moeite om in de andere staat van bewustzijn te komen.

Deze keer kreeg ik de gelegenheid om me af te stemmen op Mars, dit thema kwam afgelopen week sterk bij mij naar boven toen ik het archetype van de krijgersjamaan besprak en inleefde. Toen kwam weer het beeld van Guanyu naar boven de idealen van strijdbaarheid moed loyaliteit rechtvaardigheid en humaniteit.

Tijdens de trancereis viel ik zittend in slaap maar de beelden kwamen later sterk door.

In de laatste oefening stonden we in de kring, beurtelings kon iemand de cirkel instappen om contact te maken met de energie van de planeten. Toen ik aan de beurt was voelde ik de impuls om Guanyu uit te nodigen en te aspecteren, dat voelde wel passend.Terugkijkend heb ik het gevoel dat er zoveel meer mogelijk is in het ervaren van planeet energie als de juiste setting en energie matrix ritueel wordt opgeroepen en bekrachtigd.

Brainstorm : het dragen van voorwerpen die geassocieerd worden met de planetaire goden, het plaatsen van afbeeldingen van hen. Werken met maskers.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.