Zomervakantie 2005


Mijn reismaatje moest met haar dochter aan het begin van de vakantie terug naar Nederland vanwege een zieke in de familie, dat was een domper op de hele vakantie.

Vanwege tropische hitte (40 graden in de schaduw) voornamelijk geluierd in de hangmap lezend in de schaduw van de bomen, zo nu en dan een plons in het zwembad, terwijl de bediening rondrende met drankjes en hapjes, eigenlijk heel decadent (‘de stille kracht’ van Louis Couperus opnieuw gelezen, weergaf de indolente sfeer wel goed weer).

Met mijn pubermeiden shoppen in Kusadasi en Selcuk (kleren, sieraden met namaak-merknamen: puma, d&g, etc), grote lol om de verkopers die zich uitsloven voor mijn meiden (‘hey beautiful, I fall in love with you’) en voor mij (‘special price for you my friend, almost gratis, goedkoper dan blokker’).

Voor mezelf me toch nog cultureel uitgesloofd, in het museum van Selcuk de twee indrukwekkende beelden gezien van de Artemis van Ephesus, in Ephesus zelf zoveel ruines gezien dat ik een beetje depri werd van de vergankelijkheid.

zie Vakantiefotos deel I

  • Uncategorized

2 thoughts on “Zomervakantie 2005

  1. Wat een tegenvaller dat je reisgenote en dochter terugmoesten, voor hun natuurlijk het meest, maar ook voor jullie. Verder toch wel leuk gehad? Kon de extra bagage allemaal mee terug… 😉 ?!

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.