meditatie: het uitnodigen van de godin in mijn leven, sessie 3


Aan het einde van de werkdag ging ik naar de nieuwjaarsreceptie van mijn werk, altijd een leuke gelegenheid om bij te kletsen met mensen van andere afdelingen, maar het allerleukste vind ik  dan toch om die charmante secretaresse te ontmoeten…
Uiteindelijk ben ik langer gebleven dan ik van plan was, want ze deed ook nog een optreden met een paar mooie liedjes, daar heb ik van genoten: goed naar haar geluisterd en gekeken, maar ook de dansvloer opgegaan met een paar andere collega’s.

Op weg naar huis begon ik me al af te stemmen op de meditatie, mijn aandacht gericht op de schoonheid van de omgeving waar ik doorheen reisde, nog nagenietend van de leuke ontmoetingen, voor ogen gehaald welke vrouwen me opvielen door schoonheid van binnen en buiten…

Eenmaal thuis de kaarsen op het altaar aangestoken, getrommeld om de energie op te wekken, en mijn verlangen het universum ingestuurd…

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.