meditatie: het uitnodigen van de godin in mijn leven, sessie 3


Aan het einde van de werkdag ging ik naar de nieuwjaarsreceptie van mijn werk, altijd een leuke gelegenheid om bij te kletsen met mensen van andere afdelingen, maar het allerleukste vind ik  dan toch om die charmante secretaresse te ontmoeten…
Uiteindelijk ben ik langer gebleven dan ik van plan was, want ze deed ook nog een optreden met een paar mooie liedjes, daar heb ik van genoten: goed naar haar geluisterd en gekeken, maar ook de dansvloer opgegaan met een paar andere collega’s.

Op weg naar huis begon ik me al af te stemmen op de meditatie, mijn aandacht gericht op de schoonheid van de omgeving waar ik doorheen reisde, nog nagenietend van de leuke ontmoetingen, voor ogen gehaald welke vrouwen me opvielen door schoonheid van binnen en buiten…

Eenmaal thuis de kaarsen op het altaar aangestoken, getrommeld om de energie op te wekken, en mijn verlangen het universum ingestuurd…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.