Zin en onzin van genezende stenen


Interessant onderzoek: in hoeverre is de kracht die men toekent aan de edelstenen ‘all in the mind’ OF intrinsieke eigenschap van de stenen?
Geldt die vraag niet voor alle zogenaamde krachtvoorwerpen, krachtwoorden, kortom magie in de veelgebruikte definitie van ‘de verandering van bewustzijn naar wens’?
Persoonlijk beschouw ik magie als een aanvulling bij mundane handelswijze, maar geen vervanging.
Zo zou ik een kankerpatient afraden om chemo te onderbreken om  helemaal over te gaan op Bachbloesem, tenzij die persoon in de terminale fase zelf daartoe besluit (want als je toch definitief opgegeven bent door de reguliere geneeskunde dan heeft die chemische weg geen meerwaarde meer)

One thought on “Zin en onzin van genezende stenen

  1. Zelfhypnose is de bron naar de spiegel waar we ieder moment in zien en wat het ook van buiten doet of zegt,of het nou een orakel of een letter is,we hypnotiseren onszelf iedere keer dus ieder-een.We laten ons dingen wijs maken terwijl ieder-een zijn eigen intuitie heeft en de dienaar het verstand mag zijn,terwijl het verstand de leiding heeft gekregen en veel van de buitenwerelden toelaat terwijl het beter van binnenuit kan luisteren.Het is net als een balspel,ieder-een heeft een bal maar het effect en de kracht komen van mij uit en dat geeft een bepaalde stijl,mijn eigen stijl.John.

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.