Ontmoetingen in spiritueel centrum Mahatma te Naarden


Vandaag was ik uitgenodigd in spiritueel centrum Mahatma te Naarden: (http://www.spiritueelcentrummahatma.nl/)
Dit was in het kader van project Samenzijn (http://genezing.hyves.nl/) van Ilona (http://ilona-ispirit.hyves.nl/), die uit idealistische overwegingen stad en land wil afreizen om pro deo healings te geven aan hulpvragers, waarbij ze verwante zielen heeft gopgeroepen om mee te helpen.
Zelf had ik meerdere motivaties om erheen te gaan:
Dit netwerk kende ik tot nog toe alleen via hyves, het leek me wel leuk om diverse mensen ook in het echt tegen te komen, als netwerk-bijeenkomst van mensen die met verwante zaken bezig zijn.
Verder vind ik het leuk om uitgenodigd te worden voor dit soort bijeenkomsten, het stimuleert me om ‘uit de kast te komen’ met mijn vaardigheden.
Voor deze bijeenkomst had ik twee Orakels meegenomen: de Yi Jing en het GuanYin-orakel.
Verder had ik wat  krachtvoorwerpen bij me die me zouden kunnen helpen bij eventuele noodzakelijke healing-interventies: sjamanenspiegel, waaier, klankschaal, talking-stick.
Van te voren had ik me al voorgenomen om tussen de bedrijven om ook Qigong-oefeningen aan te bieden, zodat er mogelijkheid was om tussendoor te ontspannen en op te laden.
Het centrum zit in het landelijke gedeelte van Naarden, een mooie locatie, helaas met OV in het weekeinde lastig bereikbaar (de bus gaat in het weekeinde eenmaal per uur, en vanaf de halte is het een kwartiertje lopen), gelukkig werd ik opgehaald  vanaf de bushalte.
Het grootste deel van de dag was zonnig, dat gaf me de gelegenheid om Qigong buiten te doen met een paar belangstellenden.
In de loop van de dag zo’n tien korte consulten gegeven, verder kwam het merendeel van de bezoekers specifiek voor Ilona.
Het was leuk om met een paar collega’s ter plekke kennis te maken, vooral de ontmoeting met de beheerders van het centrum (Maria & Charles) was heel inspirerend omdat ze op een heel aardse manier zo’n spiritueel centrum toch maar weten neer te zetten.
Helaas weinig gelegenheid gehad om echt contact te maken met Ilona, maar wellicht komt die kans nog wel als ik ooit Qigong-workshops ga geven in Friesland.
Als networking-event vond ik het wel leuk om een keertje pro deo mee te doen aan zo’n gebeurtenis, maar persoonlijk ben ik van mening dat het beter werkt om met een vaste entreeprijs en consultprijs te werken om in ieder geval de onkosten eruit te halen.
Al met al een leerzame dag met leuke ontmoetingen.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.