Mijn vader is overleden


Donderdag 10 december werd ik omstreeks 1330 gebeld door mijn zus, omdat mijn vader gereanimeerd werd bij de VU.

Toen ik omstreeks 1430 aankwam, hoorde ik dat mijn vader was overleden.

Ik hoorde dat mijn vader omstreeks 1300 net met mijn moeder terug was van een controle bij de VU, en dat hij flauwviel nadat hij mijn moeder in de auto had gezet.
Binnen een paar minuten was de ambulance erbij en zijn ze een uur lang bezig geweest met reanimatie, maar mijn vader is niet meer bij bewustzijn gekomen; volgens de dokter had mijn vader een hartstilstand vanwege een groot infarct op het moment dat hij flauwviel.

4 thoughts on “Mijn vader is overleden

 1. Ik kwam hier per toeval via de hoofdpagina van weglog. Ik wil je alle sterkte wensen die je nodig hebt.. Het is niet niks om een ouder te verliezen..
  Groetjes,
  Geschuldige

  Like

 2. jeetje, nog gecondoleerd Qui! dat is dan wel heel snel gegaan en zo plotseling, hou de mooie herinneringen maar vast, en nog veel sterkte ermee, weet wat het is om een ouder te verliezen, mijn moeder is 3 jaar geleden overleden aan leukemie!

  liefs esmeralda

  Like

 3. Hi Qui,

  Alsnog mijn condoleances.
  Haal de kracht uit de mooie herinneringen en de wijze raad die hij je in jouw leven heeft meegegeven !

  liefs, Rob

  Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.