Een gedachte over “Honoring Brighid

  1. Vandaag voelde ik me geroepen om naar de Beltain viering te gaan in de tempel van Brighid. Zomaar, spontaan doorbrak ik mijn normale weekeinde-ritme.
    Bij het openingsritueel voelde ik me geroepen om mee te helpen met de opbouw van de energiecirkel.
    Daarna deed ik mee aan rituelen van loslaten (voor mezelf afstand genomen van zuigers en oud hartzeer) en ontvangen (vragen om hulp om mijn hart te openen en kracht om de stappen te ondernemen die nodig zijn om blokkades op te ruimen).
    Tussen de bedrijven door in de pauzes gesproken met een aantal kernleden van deze rituele groep. Van deze specifieke variant van de Avalon-traditie had ik niet eerder gehoord in de gangbare paganistische cirkels.
    Verfrissend, om mensen tegen te komen die zo vanuit hun hart een ritueel doen!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.