Waar ben ik mee bezig?


Op zoek naar het wonderbaarlijke, ontmoetingen met bijzondere mensen’Op zoek naar het wonderbaarlijke
Mijn queeste op het pad van persoonlijke zingeving:
Onder de vernis van Protestantisme, ervaar ik een diepe onderstroom van chinese en indische spiritualiteit.
Toen mijn speurtocht begon in Nederland, was slechts New Age en Europese spiritualiteit op de boekenplanken te vinden, Taijiquan en Yoga in buurthuizen; pas later kwam ik weer in aanraking met bredere ontwikkelingen uit overige delen van de wereld.

Ontmoetingen met bijzondere mensen
Diverse ontmoetingen met mensen die mij inspireren:
Naast de inspirerende verhalen van mijn vader, heb ik veel geleerd van leraren Taijiquan & Qigong en boeken/leraren uit de chinese traditie (Confucius, Mencius), naast boeken/leraren in de westerse spiritualiteit (Gurdjieff, Regardie, Starhawk), als overbrugging ervaar ik core shamanism (Harner) als een uitstekende ‘brug’.

In deze fase van mijn leven definieer ik mezelf als spiritueel humanist:

“Most precious are the people; next come the spirits of land and grain; and last, the kings”

Lopende projecten:

Art journal/Kunstdagboek

Cartomancy

Happy Stones/Geluksstenen

Malachim

Qigong

Zingeving in Beweging

Afgerond project:

Afscheidscafe

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.