Midzomer 2009: Amsterdam Rootsfestival


Op de fiets naar de pont van het NDSM-terrein ging mijn mobiel af: “ik ben bij het Alliantie-podium, waar ben jij”Tegen de tijd dat ik aankwam was de vogel natuurlijk allang weggevlogen naar een andere plek, elkaar bellen ging slecht vanwege de herrie en gebrekkig bereik (teveel bellers op het netwerk?) maar toen ik op het punt stond om naar huis te fietsen ging de mobiel weer af, dus kwamen we elkaar alsnog tegen.Een paar podia met multiculti muziek en dans geproefd, wisselend buitjes en zon ondergaan, gezellig swingen en kletsen, kortom de sfeer zat er goed in!Nog gebrainstormd met een collega-schrijver uit mijn wijk, dat biedt hoop voor inspiratie-happenings in eigen omgeving!Met al die regenboogkleuren aan mensen, eten, hebbedingetjes, krijg ik toch weer hoop voor multitculti Nederland!Dank aan de organisatie van: Amsterdam Rootsfestival

Blogged with the Flock Browser

Tags: ,

  • Uncategorized

One thought on “Midzomer 2009: Amsterdam Rootsfestival

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.