Oordeel over Jomanda


Bekend zijnde als medium die boodschappen doorgeeft van gene zijde, heeft Jomanda grote invloed op mensen.“Millecam heeft zichzelf in de waan gebracht. Jomanda heeft haar daarin gesteund en bevestigd.”Dit soort mediums zijn een gevaar voor de geestelijke volksgezondheid.Het is wel zo gemakkelijk om te wijzen op de eigen verantwoordelijkheid van de mensen die ervoor kiezen om zo belazerd te worden, maar aan de andere kant zijn er hele volksstammen beinvloedbare mensen die door dit soort dubieuze boodschappers tot verkeerde beslissingen komen.Als misleidende reclame aangepakt wordt, waarom Jomanda dan niet?Het kan best zijn dat Jomanda ook in verdere procedures vrij spel blijft houden voor de wet van de wereld, maar ze moet uitkijken voor de karmische rekening.Zie ook: http://mobiel.nu.nl/pda/Algemeen/143102-Jomanda-vrijgesproken-in-zaak-Millecam.html?rss=1

Blogged with the Flock Browser

Tags: ,

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.